Coroc - Vi hjälper ägare, styrelse och ledning med att driva förändring för accelererad framgång
+46 722 445586

Om oss

Vi skapar framgång

Coroc är ett Göteborgsbaserat konsultföretag med stor passion för att utveckla organisationer och företag i Västsverige. Vi har passion för människor och teknologi och vet hur man får förändringar att bli hållbara och bestående. Resultat skapas av människor och vi hjälper människor att skapa framgång!

utmanar invanda mönster

Det krävs mod att våga öppna upp för att ta in extern hjälp när man står inför utmaningar. Men vi vet att det är svårt att utvecklas om man bara ser på utmaningarna med samma ögon. Troligtvis så finns alla svaren inom er organisation, men ibland behöver man en extra knuff i ryggen – att bli utmanad och coachad.

omvandlar idéer till resultat

Förändringarbete är teoretiskt väldigt enkelt – men alla människor är olika. Våra konsulter har bakgrund från exekutiva roller inom ett flertal olika branscher t.ex. säkerhetsbranschen, fastighetsbranschen och servicebranschen och har varit med och drivit komplexa förändringar. Jag lovar att våra konsulter står upp när det blåser och ger er ledning ett starkt fundament att luta sig mot. Vi gör skillnad på riktigt!

Vår affärside

Vår affärside

Coroc’s vision är att skapa ett framgångsrikt Västsverige. Vår affärsidé går ut på att hjälpa företag och organisationer i Västsverige med att utmana invanda mönster, lösa komplexa utmaningar och att accelerera framgång. För att lyckas så kombinerar vi vår kunskap med en brinnande passion för människor och digitalisering.

Vår bakgrund

Coroc startade i Partille strax utanför Göteborg i slutet av 2018. Bakgrunden till bolaget var att vilja skapa ett framgångsrikt och hållbart Västsverige med organisationer som trivs och växer. Vi kände att det saknades en konsultbyrå med ett stort hjärta för regionen – med inriktning på människor och digitalisering med en lång erfarenhet från att arbeta inom företagen. Vi vill stötta företag och organisationer med att lyckas hållbart och långsiktigt. Här anser vi att vår know-how och långa erfarenhet från exekutiva roller gör att vi sticker ut från den traditionella managementkonsultbyrån.

Vårt DNA

Vi på Coroc arbetar för ett framgångsrikt och hållbart Västsverige (och värld). Det gör vi med kunder, medarbetare och partners som delar våra värderingar.

Passion | Vi har passion för våra kunder och deras utveckling

Mod | Vi utmanar oss själva och våra kunder

Nyfikenhet | Vi är lyhörda och lär oss gärna nytt 

Handlingskraft | Vi håller vad vi lovar – och levererar resultat!

Ansvar | Vi tar vårt egna ansvar för hållbarhet och jämställdhet.

Konsulterna

Du kan vara bäst på det du vill – men inte allt! Även om Coroc är det lilla konsultföretaget så bygger vi en stark leverans genom våra passionerade partners som brinner för just sitt specialistområde. De partners vi arbetar med följer de värdegrunder och värderingar som vi på Coroc står för och är noggrant utvalda under en lång process. Vi vill inte tumma på vår kvalitet med att skapa en fantastisk kundupplevelse.

Konsulterna

Tillsammans är vi starka! Även om Coroc är ditt lilla konsultföretag så bygger vi nätverk med duktiga partners som vi nyttjar beroende på vilken specialistkompetens som krävs. Vi söker ständigt nya partners, konsulter och möjligheter att skapa en fantastisk kundupplevelse.

Fredric Gustafsson
Grundare och Framgångskonsult

Fredric har över 11 års erfarenhet att arbeta med paketering och kunderbjudande inom IT/Tele/Datakomm samt skapa kundnytta av teknik och skapa nya affärsmodeller. Efter ca 11 år sadlade Fredric om till att börja arbeta mer med människor och förändring, det har blivit över 11 års erfarenhet från att leda komplexa förändringar i diverse olika chefsbefattningar och branscher.

Fredric har ett stort intresse i människor och teknik och har ett starkt know-how inom förändringsledning samt hur man nyttjar digitalisering för att skapa kundvärde. Erfarenhet från branscher såsom, Facilities Management, Automotive, säkerhet, tekniska installationer, IT service, bemanning, grossist och hårdvarutillverkare inom IT.  Snörar gärna på sig trailskor och forcerar terräng och berg. Fredric har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning organisation.

LinkedInsidaFacebooksida